Om os

Om Tømrerfirmaet Søren Nygaard​

Hos Tømrerfirmaet Søren Nygaard udfører vi kvalitetsarbejde indenfor alle grene af tømrerfaget. Vi mener, vi har sans for detaljer og udfører altid et flot finish. Hos os er du altid sikret et godt håndværk og holdbare resultater til den aftalte tid. Gennem hele projektet – både små og store – vil vi løbende have tæt kundekontakt med dig, og vi garanterer altid pæn oprydning efterfølgende.

​Her hos Tømrerfirmaet Søren Nygaard arbejder vi på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.​

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om opgaver til privat eller erhverv, så kan vi helt sikkert hjælpe.

​Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i tømrerarbejde til både private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i generel tømrerarbejde for private. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde andre specialløsninger, som vores kunder nu har, og som er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision

Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.

Få dit tilbud her