Hvad vi kan hjælpe med

Hos Tømrerfirmaet Søren Nygaard udfører vi kvalitetsarbejde indenfor alle grene af tømrerfaget. Vi mener, vi har sans for detaljer og udfører altid et flot finish. Hos os er du altid sikret et godt håndværk og holdbare resultater til den aftalte tid og pris, hvor du som kunde, føler dig værdsat.


​Gennem hele projektet – både små og store – vil vi løbende have tæt kundekontakt med dig, og vi garanterer altid pæn oprydning efterfølgende. Her på siden har du et overblik over hvad vi har af kompetencer. Søger du noget som ikke er listet her, så kontakt os i dag og hør nærmere.​​​

Alle former for tømreropgaver

​Med mange års erfaring er vi eksperter i tømrerarbejde. Vi udfører ALT i tømrerarbejde til lave priser. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Nybyggeri og tilbygning

Her hos Tømrerfirmaet Søren Nygaard tilbyder vi alt i nyggeri og reparationsarbejde inden for vores fag. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.​

Reparationsarbejde

Her hos Tømrerfirmaet Søren Nygaard tilbyder vi alt i nyggeri og reparationsarbejde inden for vores fag. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Indblæsning af isolering

​Her hos Tømrerfirmaet Søren Nygaard tilbyder vi indblæsning af isolering. Med de nyeste redskaber kan vi helt sikkert hjælpe uanset opgave. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste isolering.

Vinduer og døre

Hos Tømrerfirmaet Søren Nygaard tilbyder vi professionel hjælp til dine vinduer og døre. Så ring til os, hvis du ønsker vi skal hjælpe med at lave dit hus vinduer og døre. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Søger du andet?

Søger du hjælp til en anden opgave end hvad vi lige har listet her på siden? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe med langt de fleste opgaver inden for vores fag. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Vi udfører et solidt stykke håndværk til den aftalte tid

Vi tilbyder kvalitet udført med yderste omhyggelighed

Vi løser tømreropgaver for privatpersoner og erhverv

Vi har mangeårig erfaring
​inden for tømrerbranchen

Kontakt os

D​rømmer du om nye vinduer, flere kvadratmetre eller nyt tag?

Så kan du trygt ringe til os. Vi løser alle former for tømreropgaver både indendørs og udendørs. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser og servicerer både private og virksomheder.

Firmainformation

Tømrerfirmaet Søren Nygaard

Bygaden 39, 7990 Øster Assels

CVR-nummer: 36286881

Kontaktinformation

Telefon: +45 4076 7887

E-mail: kontakt@tsnygaard.dk

Kontakt os og få et tilbud.

Åbningstider

Hverdage: 08.00 - 16.00.

Weekend og helligdage: lukket

Mails besvares alle dage.

© 2022 Tømrerfirmaet Søren Nygaard.​ Alle rettigheder forbeholdes.