Om Tømrerfirmaet Søren Nygaard​

​Hos Tømrerfirmaet Søren Nygaard udfører vi kvalitetsarbejde indenfor alle grene af tømrerfaget. Vi mener, vi har sans for detaljer og udfører altid et flot finish. Hos os er du altid sikret et godt håndværk og holdbare resultater til den aftalte tid. Gennem hele projektet – både små og store – vil vi løbende have tæt kundekontakt med dig, og vi garanterer altid pæn oprydning efterfølgende.

Her hos Tømrerfirmaet Søren Nygaard arbejder vi på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.​

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om opgaver til privat eller erhverv, så kan vi helt sikkert hjælpe.

​Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i tømrerarbejde til både private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i generel tømrerarbejde for private. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde andre specialløsninger, som vores kunder nu har, og som er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision

Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.

Vi udfører et solidt stykke håndværk til den aftalte tid

Vi tilbyder kvalitet udført med yderste omhyggelighed

Vi løser tømreropgaver for privatpersoner og erhverv

Vi har mangeårig erfaring
​inden for tømrerbranchen

Kontakt os

D​rømmer du om nye vinduer, flere kvadratmetre eller nyt tag?

Så kan du trygt ringe til os. Vi løser alle former for tømreropgaver både indendørs og udendørs. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser og servicerer både private og virksomheder.

Firmainformation

Tømrerfirmaet Søren Nygaard

Bygaden 39, 7990 Øster Assels

CVR-nummer: 36286881

Kontaktinformation

Telefon: +45 4076 7887

E-mail: kontakt@tsnygaard.dk

Kontakt os og få et tilbud.

Åbningstider

Hverdage: 08.00 - 16.00.

Weekend og helligdage: lukket

Mails besvares alle dage.

© 2022 Tømrerfirmaet Søren Nygaard.​ Alle rettigheder forbeholdes.